Doamna eram eu.
Începusem normal, încălțată. Dar, pentru că nu aveam suficientă libertate de mișcare, am renunțat la încălțări. Și asta pentru că a fost un atelier foarte dinamic, un atelier interactiv, în care copiii și părinții au devenit personaje din poveste: veverițe leșinate, veverițe amnezice, iepurași care au scos limba la mine, pițigoiul, care au aruncat cu morcovi în mine, pițigoiul, părinți-iepuri care și-au dojenit copiii, dar care au și sărit în ajutorul veveriței.
Bineînțeles, am avut parte și de jocuri.
O mențiune specială pentru Casian, un băiețel înțelept și talentat, iubitor de istorie și de ortodoxie, cum a declarat el. A avut replici spumoase și a leșinat spectaculos pe post de veveriță. De la el am aflat că pițigoiul din poveste s-a transformat din rău în bun pentru că era ortodox.
Dar și restul copiilor au fost la fel de minunați.
Împreună cu mine, la atelier a fost și dr. diabetolog Cristina Stoian, împreună cu care am scris cartea Dani, eroul de zahăr. Copiii au recomandat soluții de hrană sănătoasă veveriței amnezice, iar Cristina a completat lista și cu alte alimente. Nu știu cât de încântată va fi veverița cu uleiul de pește prescris, dar eu am fost convinsă de necesitatea acestui ulei în viața mea.
Concluzia este că sigur voi mai merge la Rădăuți pentru ateliere!
Organizarea a fost impecabilă!
Mulțumesc organizatorilor: Asociația Valoarea Familiei și Protopopiatul Rădăuți.
Cartea cu care am ținut atelierul a fost Pițigoiul și am scris-o împreună cu Eliza-Maria Cloțea.
Cu ocazia atelierului am lansat și 2 cărți: Delfinul și Cutia din zid.